Muuttovalmis talopaketti, jonka voit tyylitellä mieleiseksesi

Talomme ovat selkeälinjaisia sekä sisä- että ulkopuolelta

Skandinaavista eleganssia henkivät AjatonKodit on suunniteltu sekä toimivuutta että tyylikkyyttä ajatellen. Fiksut tilankäyttöratkaisut ja laadukkaat materiaalit kestävät aikaa ja kulutusta, tarjoten helppoa asumista jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. Olemme mukana alusta asti suunnittelemassa sekä sisustamassa talosi toteutusta. Teemme talot valmiiksi niin sisältä kuin ulkoa – asiakkaan saadessa pintamateriaalit valituksi, pystymme sovitulla aikataululla saattamaan rakennustyöt loppuun ja luovuttamaan kohteen. Olemme pieni, yksityinen rakennusliike; talot rakennetaan aina omalla, tutulla porukalla alusta loppuun. Näin pystymme takaamaan tasaisen ja hyvän laadun rakentamisessa sekä vastaamaan siitä, että talostasi tulee juuri sellainen, kuin haluatkin.

Tällainen on AjatonKoti parempaan arkeen

Klikkaa kohtaa, josta haluaisit lukea lisää!

Astuessasi sisään taloon, vastassa on tilava eteinen liukuovikaapistoineen. Eteisen vieressä on niin ikään tilava kodinhoitohuone lukuisine kaapistoineen ja tietenkin kura-allas, jossa lapset ja lemmikin voi pestä. Eteisestä pääsee aulaan, josta avautuu näkymä suureen keittiöön.

Keittiö on tunnetusti kodin sydän, ja AjatonKodissa sen toimivuuteen on todella panostettu. Rakennamme keittiöt puusepäntyönä priimalaatuna. Huomattavan suuri saareke (3640 cm x 1200 cm), aamiaiskaappi, integroidut kodinkoneet ja huippulaadukkaat kaapistot ja mekanismit pitävät huolen siitä, että tämä keittiö sopii vaativallekin kokille. Kodinkoneissa käytämme jo seisemättä vuotta Gorenjen lippulaivamalleja. Suuret ikkunat (6 kpl) pitävät tilan valoisana ja tilantuntu on huikea.

Keittiötä vastapäätä on avara olohuone, jossa on oma seinään upotettu paikka televisiolle. Olohuoneesta on esteetön näkymä keittiöön, joten vieraiden viihdyttäminen tai lasten leikkien vahtiminen keittiöstä on helppoa. Keittiön ja olohuoneen välinen alue on lähes kokonaan korkeaa tilaa, joka tekee tilasta todella näyttävän.

Alakerrasta löytyvät lisäksi tekninen tila sekä työhuone.

Taloon kuuluvat olennaisena osana myös portaat. Tavallisesta poikkeavasti olemme suunnitelleet portaat sijoitettu keskelle taloa hyvin keskeiselle sijainnille. Portaamme tulevat Gradolta, jotta pystymme täyttämään niille asetettavat vaatimukset sekä näyttävyydessä että toimivuudessa.

Alakerrasta löytyvät wc, kylpyhuone ja sauna. Saunan tekee aina käsityönä oma kirvesmiehemme, laadukkaista materiaaleista. Ylellisessä ja tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on T-lasitettu.

Yläkertaan on sijoitettu kolme makuuhuonetta; kaksi tilavaa ja valoisaa huonetta, jotka sopivat hyvin lapsille sekä tietenkin aikuisten oma, tasokas makuuhuone. Makuuhuoneen toisella puolella on vaatehuone ja toisella puolella aikuisten oma ikkunallinen ensuite-kylpyhuone, joka on varustettu suihkulla ja ammeella. Ikkunasta voi ammeessa rentoutuessa ihailla maisemaa; taloa ympäröi aina suuri terassialue, joka on tehty lehtikuusesta. Yläkerrasta löytyy myös lapsille oma wc.

AjatonKoti-talopaketti varustellaan vesikiertoisella lattialämmityksellä ja käytämme niissä aina luotettavia laatutuotteita. Yleisesti kaikki käyttämämme materiaalit ovat tunnettujen valmistajien korkealaatuisia tuotteita. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, teemme yhteistyötä mm. ATV:n kanssa, joissa asiakas saa käydä katsomassa erilaisia kylpyhuone- ja lattiamateriaaleja. Kaikista kylpyhuoneista ja vessoista on piirretty 3D-kuvat, joihin laatat voidaan yhdistää.